Galbak Van De Maand (oktober 2009)

En de winnaar is…..

Ik krijg die naam niet over mijn strot, en ook niet uit mijn vingers. Eerst leek het er op dat Froukje de Both zou gaan winnen, maar, wanhoopt niet, zij doet volgende maand weer mee in de strijd om deze fel begeerde titel.
Om u met zijn arrogante rotkop niet te veel te choqueren is de foto in spiegelbeeld en net zo negatief als hij zelf is als het gaat om grappen maken ten koste van anderen.

Cornelis Willem
Cornelis Willem
Hij heeft ooit één keer een nummer 1 hit gescoord (in oktober 1991), maar die wordt nu gelukkig eindelijk goed ingezongen door Thomas Berge.
Verder is hij bekend van programma’s die ’s avonds heel laat worden uitgezonden, omdat er dan toch geen hond kijkt, zoals ‘Singing Bee’, totaal geflopte programma’s zoals ‘Waar is Elvis?!’, en programma’s waarin hij zich misdragen heeft.
Enkele voorbeelden hiervan (deze kolom is te klein voor een volledige opsomming, kijk desgewenst even op WikiPedia) zijn: ‘Joling & Galbak’ over de vloer, ‘Gillend naar huis’, ‘X-factor’ – alwaar hij ruzie heeft gemaakt met mede jurylid Eric van Thijn en op het briljante idee kwam om minkukels met een nekschot uit hun lijden te verlossen – en zeer recent ‘Topchef vips’.
Maar uiteindelijk heeft de doorslag gegeven dat hij liegt over het aangetoonde veelvuldig voor eigen doeleinden misbruiken van de invalidenparkeerkaart van zijn moeder, en dat met acht miljoen op je bankrekening (mag lije dat alles op de DSB bank staat stond).
Kortom: deze over het paard getilde marktkoopman die ooit begonnen is met dameslingerie op de Albert Kuyp en niet voor plagiaat terugdeinst als het om eurovisie songfestval liedjes gaat is een terechte winnaar van de titel: Galbak Van De Maand.
1904(1)

8 gedachten aan “Galbak Van De Maand (oktober 2009)”

  1. Ik moet altijd nog het hardste lachen als een ander grappiger is dan hij in een van zijn eigen progamma’s…want dan wordt hij pas echt venijnig!
    Geer in over de vloer, een oude klasgenote van mij op de camping in gillend naar huis etc.

    ach ja boontje komt om zijn loontje toch..

  2. Mooie uitspraak van de kitsch pianist Liberace (geldt ook voor Gordon) Toen iemand hem vroeg of hij zich de slechte kritieken van de muziekrecensenten erg aantrok zei hij ‘Yes, I cry all the way to the bank’ …

  3. Waar Geer {Joling} steeds beter wordt,wordt Goor steeds slechter en dat is niet alleen met zingen,daarom heet hij nu Gordom,alles flopt gelukkig wat die man doet,wat een pestkop is (heeft) hij. !!!!
    Ik denk dat ie een hele grote aambei wint,lekker voor zijn vriend.

Geef een reactie