Griep

Ik kreeg een brief van de dokter. Ik kom in aanmerking voor een griepprik. Nou ja, drie dus. Eerst een voor de gewone griep, en dan een voor de Mexicaanse, en een week later nóg een voor of liever gezegd tegen – de Mexicaanse.
Nou loop ik al bijna 60 jaar op deze planeet rond en ben ik een beetje achterdochtig geworden. Ik heb dus een beetje zitten Gooogelen. En, wat blijkt……?

Ab Osterhaus
Ab Osterhaus
Het gevaar van de Mexicaanse griep wordt door de Nederlandse overheid veel groter ingeschat dan in de ons omringende landen. Hoe komt dat? Omdat dé adviseur van de overheid, Ab Osterhaus, er belang bij heeft dat wij met z’n allen bang worden gemaakt. Ab Osterhaus bezit namelijk bijna 10% van de aandelen in vaccinproducent ViroClinics.
Ab, dat noemen wij belangen verstrengeling! Is je salaris van het Erasmus Medisch Centrum niet voldoende?

Al krijgt hij maar één cent van de 34 miljoen vaccins die inmiddels zijn aangeschaft, dan is dat toch zo’n slordige drie en een halve ton; leuk vakantiehuisje?

Jammer dat dit soort ‘kopstukken’ zichzelf op deze wijze diskwalificeren.

Nog een paar weetjes?

54 % van de artsen en verpleegkundigen laten zich zelf niet inenten.

Elk jaar sterven er mensen aan de griep, maar om de angst voor de Mexicaanse hoog te houden verscheen er zelfs afgelopen vrijdag in het nieuws dat ‘een gezonde patiënt is overleden’. Dat noemen wij een contradictio in terminis.

Wat onzeker is, is of het vaccin ook daadwerkelijk helpt. Wat wel vrijwel zeker is, is dat je ziek wordt van de vaccinaties.

Of Opa Jaap zich laat inenten? Wat dacht u?

PS. Wist u dat de Mexicaanse griep eigenlijk varkensgriep is, maar dat het zo heet omdat ze de varkens niet in discrediet wilden brengen?

2179(1)

3 gedachten aan “Griep”

  1. Mexicaanse griep…hahaha laat me niet lachen.
    De opgeklopte angst die ons wordt aangepraat.
    Kijk nu zo’n informatie folder vanuit de regering verstuurd naar alle bewoners in Nederland..wat kost zo’n folder wel niet?
    Het laten schrijven van twee A5’jes met zulke onvolledige info dat je er amper iets wijzer van wordt!
    het laten drukken van deze glanzende folder, het laten verspreiden van deze folder.
    En als je hem goed hebt gelezen dan, ben je eigenlijk net zo veel wijzer als iemand die hem niet heeft gelezen en alleen iets van normale griep weet!
    Want…de kenmerken van de Mexicaanse griep zijn PRECIES het zelfde als die van een normale griep!!
    Enigste uitzondering bij deze griep is dat als je met 40graden koorts opbelt voor een huisarts ,deze je vertelt dat mocht het Mexicaanse griep zijn, ze i.v.m. besmetting gevaar niet langs kunnen komen en dat jij zelf ook niet naar de praktijk hoeft te komen(wat ze met normale griep wel altijd aan je vragen..of je met je koorts lijf even langs wil komen) en dat je gewoon goed moet uitzieken..pfffff zo lust ik er nog wel een paar!
    Bangmakerij en opgeklopte belangen verstrengeling ,het klinkt hoe langer hoe meer als een complot!

  2. Ik kreeg ook z’n brief,al een aantal jaar trouwens wordt die me trouw toegestuurd.Maar ik heb nooit griep,en die prik krijg je ze kunnen me beter een gratis pakket geven voor de acupunctuur want dat help echt tegen de verrekte rugpijn.
    Maar dat moet je eerst volledig zelf betalen en na een aantal voorgeschreven behandelingen per jaar krijg je de helft terug.
    Want meer als die behandelingen die ze bij de wet voorschrijven mag je niet per jaar hebben dan moet je maar weer op de pillen over die dus echt niet helpen en waar je alleen maar zo duf als een konijn van wordt

Geef een reactie