Mobieltje

Lieve fans.

Zoals jullie weten ben ik helemaal geen zeikerd maar nu ergerde ik me toch te veel. Ik heb een klacht ingediend bij de reclame code commissie.
reclame-code
Dat is op zich al iets voor volhouders want je moet je door heel wat heen worstelen maar dan kan je gelukkig als particulier kosteloos klagen. Waar gaat het om? Als je bij Zonzoo je oude mobieltje inlevert, krijg je tot wel twee honderd euro! Da’s niet nix, kijk maar naar de commercial: eerst eten in een restaurant, dan zogenaamd de rekening niet kunnen betalen en je mobieltjes inleveren:
rekeningmetmobieltjesVoor die twee (de ene – rechts – is een Nokia2626 en de andere kan ik niet vinden maar die ziet er niet veel duurder uit) krijg je dan samen TWEE HONDERD EURO!. JOEPIE! Kijk maar: eur200 Nou, nee hoor, de Nokia 2626 geven ze €4,90 voor, en die andere, ‘k zal niet rot doen, houden we het op €6,10? Samen toch nét genoeg voor een patatje mét en een frikandel speciaal bij Bram Ladage.
nokian96
Nee, als je meer dan honderd euro wilt hebben, moet je toch met iets beters komen. Dit bijvoorbeeld: een Nokia N96 of een splinternieuwe I-phone waar je in de winkel zo’n slordige acht honderd euro voor neer moet tellen.

Onbetrouwbaar Sujet
Onbetrouwbaar Sujet

Meneer Peter van Os, directeur van Zonzoo, weet zo leuk te vertellen dat ze zulk goed werk doen met recycleren en arme landen mobieltjes “geven” voor weinig. Maar als je al op deze manier de mensen misleid hoe geloofwaardig ben je dan met al je nobele motieven?
1846(1)

Eén gedachte over “Mobieltje”

Geef een reactie