Nieuwe Homepage

Zo, hij doet het eindelijk. Er zitten nog een paar onvolkomenheidjes in maar voorlopig ben ik best wel tevreden met het nieuwe uiterlijk van mijn Homepage. Handig alles op één pagina, en de kleuren van alle onderdelen op elkaar afgestemd. Ik moest wel eerst de uitgebreide versie van de blog software installeren en de inhoud overpompen, maar dat was het wel waard. Nu kan ik – wat de vormgeving betreft – overal bij. Zo zie je dat mijn oude vak (automatisering, van vóór de orgels dus) me met mijn huidige hobby mooi van pas komt.
laptop
Ik heb overigens voor wat de kleurtjes betreft veel lol gehad van mijn eigen programmaatje RGB, waarmee je snel kleuren kan proberen en de HTML code meteen ziet. Ook kan je het scherm aftasten en zo zien wat de kleuren zijn.
Dit en nog veel meer leuks kan je gratis downloaden van Opa Jaap’s Programma’s, meteen onder de desbetreffende tab.
Veel plezier, en als je vragen hebt of opmerkingen, dan kan je reageren.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Nieuwe Homepage

  1. oma schreef:

    Ach ja dan heb je wat te doen alleen een beetje dom dat gratis tegenwoordig krijg je niets meer gratis,en zo kunnen we nooit meer op vakantie.Maar geef niet hoor schat als jij maar gelukkig bent,ik ga wel een baantje zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>